Montaj usi de interior si exterior

Porta Design Invest SRL executa lucrari de montaj usi de interior si exterior Porta Doors, usi metalice Delta si Maco, precum si usi din termopan la preturi accesibile.

Avem echipe de montatori experimentati, care au montat pana in prezent zeci sau sute de usi, pot sa monteze fara probleme si usa/usile dumneavoastra.

Realizam lucrari de montaj usi atat pentru produsele achizitionate de la firma noastra, cat si pentru usi pe care le-ati cumparat de la alte firme.

Montajul usilor se realizeaza dupa o programare anuntata telefonic cu minim 2 zile inainte.

Montaj usi de interior si exterior Porta Doors

Compania Porta Design Invest SRL a fost autorizata de firma producatoare a usilor (Porta KMI) pentru montajul usilor Porta Doors.

In cazul in care se folosesc firme atestate de catre producator, garantia produselor se prelungeste cuy 2 ani, de la 3 ani la 5 ani.

Efectuarea masuratorilor necesare montajului usilor la locatia beneficiarului se poate face contra sumei de 100 lei+TVA (in Bucuresti). In cazul in care beneficiarul alege sa execute lucrarile de montaj usi cu firma noastra, masuratorile sunt gratuite, astfel ca suma de 100 lei+TVA se scade la final din valoarea montajului.

Echipele de montatori ai firmei noastre nu executa lucrari de zidarie, beneficiarul trebuind sa execute golurile de zid la dimensiunile necesare.

In cazul in care beneficiarul opteaza pentru demontarea tamplariei vechi cu echipele noastre, acestea se vor taxa cu suma de 100 lei+TVA pentru fiecare usa demontata.

Informatii despre preturile lucrarilor de montaj usi Porta Doors puteti gasi in cadrul listei de pret pentru produse.

Usile se monteaza dupa terminarea tuturor lucrarilor de parchetare si finisare, in caz contrar beneficiarul isi ia raspunderea pentru eventualele deficiente aparute datorita efectuarii acestor lucrari ulterior montarii usilor.

Usile se montezaza la cumpana (boloboc).

Usile de interior se monteaza doar in incaperi cu o umiditate de maxim 60% si o temperatura interioara de minim 15oC.

In cazul in care nu sunt indeplinite conditiile de montaj, iar beneficiarul solicita totusi efectuarea lucrarilor, acestea se vor face pe raspunderea beneficiarului.

Montaj usi de interior si exterior Dre

In luna noiembrie 2016 a intrat in oferta noastra o noua categorie de usi de provenienta poloneza, gama de usi Dre.

La fel ca pentru celelalte categorii, puteti apela cu incredere la echipele experimentate de montatori usi din cadrul companiei noastre.

Montaj usi metalice Delta

Echipele companiei Porta Design Invest SRL executa lucrari de montaj si pentru usile metalice Delta.

Pentru orice comenzi sau informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati.

Montaj usi metalice Maco

Echipele noastre de montatori usi executa lucrari de montaj si pentru usile metalice Maco (de exterior, de intrare in apartament si de siguranta).

Daca ne veti contacta va dam toate detaliile necesare.

Montaj usi din termopan

Compania noastra executa lucrari de montaj usi din termopan.

Pentru comenzi si informatii suplimentare va invitam sa ne contactati sau va invitam sa ne vizitati la magazinul nostru de usi in timpul programului de lucru cu publicul.

 

Print Friendly, PDF & Email

 

 

Va invitam sa studiati

PROMOTIA DE PRIMAVARA 2024!

CLICK AICI!

This will close in 20 seconds

PROMOTII PORTA DOORS