Preturi usi, tocuri, manere, accesorii

In aceasta pagina puteti gasi listele de preturi pentru produsele si serviciile Porta Design Invest SRL din domeniul usilor: preturi usi, tocuri de usi, manere si accesorii pentru usi etc.:

  • preturi usi Porta Doors, inclusiv Porta Home;
  • preturi usi Dre;
  • preturi usi metalice Delta;
  • preturi manere de usi Gato si Renz.

Nu este afisata o lista de pret pentru usi din tamplarie PVC (usi termopan), intrucat acestea, fiind usi la comanda, se calculeaza pentru fiecare usa in parte (in functie de modelul ales, dimensiuni, suprafata vitrata etc.).

Preturi usi Porta Doors

Preturi usi Porta DoorsDand click pe imaginea alaturata veti accesa lista de preturi usi Porta Doors (usi de interior, de exterior, usi tehnice si metalice, precum si pentru tocurile de usa, manerele si accesoriile din oferta Porta).

Preturile din aceasta lista nu contin TVA.

Preturi usi Porta Home

Preturi Usi Porta HomeTot din gama usilor Porta Doors, in pagina care se deschide cu un click pe imaginea alaturata, gasiti lista de preturi usi Porta Home din oferta companiei noastre.

Pentru lamuriri suplimentare si comenzi va rugam sa ne contactati.

Preturile din lista nu contin TVA.

Preturi usi Dre

Preturi usi DreCu un click de mouse pe imaginea alaturata veti deschide pagina dedicata preturilor pentru usi Dre, tocuri de usi, manere si accesorii (toate produsele din catalogul Dre).

In cazul in care aveti neclaritati, va oferim toate detaliile necesare.

Preturi usi metalice Delta

Preturi usi metalice DeltaLista de preturi usi metalice Delta din oferta companiei noastre poate fi consultata in pagina care se deschide cand dati click cu mouse-ul pe imaginea alaturata.

Preturile nu contin TVA.

Pentru lamuriri si detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

 

Preturi usi din tamplarie PVC GealanĀ  (usi termopan)

Usile din tamplarie PVC (usi termopan) sunt produse (usi) la comanda, dupa dimensiunile si preferintele clientului (culori, modele, accesorii si manere usi etc.), astfel incat ar fi dificil sa afisam o lista de preturi.

Pretul pentru usi din termopan contine atat montajul, cat si manerele si celelalte accesorii.

Contactati-ne pentru o oferta personalizata. Credem ca oferta noastra merita sa fie luata in calcul atat in ceea ce priveste pretul, cat si calitatea lucrarilor si materialele folosite.

Inainte de a cumpara de la altii, cereti si oferta noastra!

Preturi manere de usi

Pe langa larga paleta de manere usi si accesorii usi pe care o puteti descoperi in catalogul de usi Porta Doors sau in catalogul de usi metalice Delta, comercializam separat si alte branduri de manere pentru usi: Gato si Renz.

Vom adauga mai jos liste de pret pentru aceste modele de manere de usi. Pentru manerele din oferta Porta sau Delta, gasiti si pretul manerelor in listele de preturi cu celelalte produse (foi de usa, tocuri usi etc.).

Preturi manere de usi Gato

Preturi manere de usi GatoVa prezentam lista de preturi pentru manere de usi Gato.

Cu un click pe imagine, veti accesa pagina continand lista de preturi pentru manere.

Preturile nu contin TVA.

 

Preturi manere de usi Renz

Preturi manere usi RenzPoate gasiti ceva care va place in oferta de manere usi Renz. Gasiti alaturat lista de preturi manere de usi Renz.

Deschideti pagina dedicata acestora printr-un clicck pe imaginea alaturata.

Daca aveti neclaritati sau doriti informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati sau sa ne vizitati in showroom.

Daca aveti posibilitatea, poate ca o vizita la magazin ar fi cea mai buna solutie, pentru ca va permite sa vedeti produsele “pe viu” si sa discutati mai pe larg cu specialistii firmnei noastre.

Preturi manere de usi Apecs

Preturi manere de usi ApecsDand click pe imaginea alaturata veti fi redirectionati spre pagina cu modele si preturi manere de usi Apecs.

Preturile sunt franco depozit Bucuresti si nu contin TVA.

Print Friendly, PDF & Email